STF Storulvån Fjällstation

Vårt boende är enkelt, rustikt och fräscht. Ingen lyx men med alla möjligheter att vila ut och hämta ny energi efter turen. På Storulvån har du flera olika boendealternativ och väljer själv din nivå av bekvämlighet – vill du ha egen dusch eller går det bra att dela? Under 2017-2019 renoverar vi vårt boende i huvudbyggnaden. Oavsett ditt val av rum så vaknar du utvilad mitt i fjällvärlden varje morgon. Det är höjden av lyx, om du frågar oss.

Komfortrum
2-bädds och 4-bäddsrum där du varken behöver ta med dig egna lakan eller tänka på städningen, det är Komfortrum. Egen dusch och toalett på rummet. Vissa av komfortrummen är hundtillåtna.

4-bädds sovalkov
Högst upp i stationsbyggnaden finns små mysiga alkover med två våningssängar och draperi mot korridoren. Gemensamma duschar och toaletter finns i korridoren, och värdeförvaring i boxar. Alkoverna delas med andra och det är mixat boende.

Gamla Storulvån
Det billigaste och på många sätt charmigaste alternativet! Gamla station är öppen under högsäsong och för grupper under övrig tid. Du bor i Fjällstationen Anno 1933, på andra sidan ån, 150 m från huvudbyggnaden. Antingen i flerbäddsrum med plats för fyra, sex eller tolv personer eller i Familjestugan som rymmer 2×4 personer. Perfekt för storfamiljen eller kompisgänget! Fyrbäddsrummen är hundtillåtna.

Standarden här är ungefär som STFs fjällstugor. Du hämtar vatten i ån och ved i vedboden. Självklart har du även tillgång till alla bekvämligheter i huvudbyggnaden, så som självhushåll, dusch och toalett.

Loftet
Loftet är vårt största vardagsrum och samtidigt en del av vår servering. En Fjäll-lounge om man så vill. Här ovanför restaurangen, mitt i den karakteristiska ”kåtan” kan du slå dig ner med en bok, ett spel eller något gott att dricka. Brasan brinner, här finns magasin att läsa och spel att spela, och de stora fönstren ger en känsla av rymd. Ibland bjuds det även på levande musik här.

Tälta
Vill du tälta bekvämt med tillgång till bastu, dusch och toalett och självhushåll? På Storulvån har vi allt du behöver för att tälta lyxigt! Mot en mindre serviceavgift får du tälta i nära anslutning till stationen och alla dess bekvämligheter.

Självhushåll
En trappa ner från receptionen ligger vårt självhushåll. Hit är det öppet dygnet runt under säsong och köket är välutrustat med allt du kan tänkas behöva för att laga till din mat. Det finns hyllor och kylskåp att förvara dina saker på och självklart finns det tallrikar, bestick, glas och muggar – ja allt du behöver för att få en trevlig måltid!

På samma våning hittar du också duschar, toaletter och vår bastu och behöver du slänga sopor så finns det sopsortering både i självhushållet och i groventrén.

Fjällbokningen

010-190 2360 Vardagar kl 9-17

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så återkommer vi med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er