STF Persåsen

Upplev

Fina möjligheter till vandring och cykling i området. Antingen kring Storsjön eller i Sveriges fäbodtätaste område ända mot Oviksfjällen. Vintertid kan man åka skidor på preparerade skidspår eller skapa sina egna spår i det fascinerande fäbodområdet mellan Persåsen och Oviksfjällen. Åk kälke, snowboard eller skidor i Persåsbacken där du även får åka kälke i liften!

Vi har en välfylld Present- och hantverksbutik som erbjuder vårt eget såväl som andra tillverkares hantverk. Upplev där även våra utställningar som beskriver det rika kulturlivet i bygden. Året runt finns möjlighet att besöka vårt snickeri och se hur vi tillverkar presentartiklar, möbler och inredningar i trä. Vill ni veta mer kan ni mot en avgift förboka en berättarstund för att lära er mer om verksamheten i Persåsen, och vad som finns att uppleva i området.
Bastu, Tennis- och boulebana finns på anläggningen.

Gör ett besök i Snilleriket och besök då Hovermo gårdsmuséum och upptäck ett av Sveriges Industriminnen. Läs mer på www.snilleriket.se

Upplev Hoverberget med vackert belägna vandringsleder och utsikt över uppemot 13 kyrkor och som dessutom döljer Sveriges djupaste klyftgrotta, öppen för besök sommarhalvåret.
Kanske vill du upptäcka Storsjöodjuret. Lyckas du inte med det från någon av de spaningsplatser som finns kring Storsjön, så kan du bege dig till Storsjöodjurscentret i Svenstavik.
Där kan du lära dig det mesta om det sägenomspunna Storsjöodjuret.

Läs mer om förslag till utflykter kring Persåsen på www.persasen.se

Välkommen till välfyllda dagar i Persåsen med omgivningar!

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.