STF Persåsen

Mat & dryck

Vår restaurang har säsongsanpassade öppettider och serverar omsorgsfullt tillagad mat med lokalproducerade råvaror som grund. Vi tar emot gruppbokningar året runt och då kan även privatgäster boka mat.

Hur öppethållandet i restaurangen kommer att se ut under 2020 är oklart, med anledning av den pågående Coronapandemin. Möjlighet till enklare utomhusmatlagning finns, dels på anläggningen, dels vid Persåsens Bystuga intill Persåsbäcken.

Frukost ingår för hotellgäster och går att förboka för självhushållsgäster och levereras till ert boende om det är stängt i restaurangen, eller om ni vill undvika att äta i restaurangen av smittskyddsskäl

Välkommen till avkopplande dagar i Persåsen med omgivningar!

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.