Gruppbokning

Ha er konferens i en stillsam lugn miljö där ni kan få ro att lyssna på varandra och fatta kloka beslut för ert företag eller organisation. Lilla Rygården har möjlighet att erbjuda konferenser för små grupper upp till tolv personer.  I lokalen finns tillgång till whiteboardtavla, projektor och projektorduk, skärm och wifi.

Vi erbjuder både hel och halvdagskonferenser samt konferens med övernattning. Det finns även möjlighet att ha vandrande konferens. Gården omges av en naturskön miljö med ek- och bokdungar samt betesmarker.

För grupper och konferenser ordnas fika och måltider. Vi lagar all mat från grunden och har fullständiga rättigheter. Kanske tar ni eftermiddagsfikat med i picknickkorg för att avnjuta i hagarna? Sällskap på mer än tio personer kan boka en pizzakväll där pizzorna bakas i den gamla bakugnen från 1800-talet.

Kontakta oss för prisförslag

  Specificera gärna vilken typ av arrangemang:
  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Se tillgänglighet och boka.

  Sök & boka

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.