Gruppbokning

Boendets huvudsida: STF Lillsved Vandrarhem

Lillsved är en utmärkt plats med en unik inre och yttre miljö för konferens, kick-off, event, utbildning och läger både för den lilla och den stora gruppen, för företag, organisationer, föreningar och privatpersoner. Träna, teama, ladda, utvecklas och njut tillsammans av tystnaden och lugnet på Lillsved.

Stora resurser och fullservice för aktiva grupper

Vi har en modern idrottshall med fullstora mått, en vacker gymnastiksal, ett stort välutrustat gym för styrke- och konditionsträning, spegelsal/aula, spinningsal med cyklar, lokal för massage och bastu. Dessutom en fotbollsplan (där förresten fotbollslandslaget laddade upp 1958), tennisbanor, motionsspår, samarbetsbanor, utegym, boulebanor, multigolfbana. Allt detta i vacker skärgårdsinramning med öar och vatten på ena sidan och skog, ängar, grusvägar och stigar på den andra. Markerade leder och motionsspår och flera välordnade rastplatser gör det lätt att komma ut och njuta av de fina omgivningarna. Lägger vi till logi och mat är det enda våra gäster behöver göra är att packa väskan och komma till anläggningen.

Du kan boka in dig på anläggningen med ditt eget program. Alternativt hjälper vi dig att skräddarsy ett innehåll som passar dig och din grupp baserat på, Wellness, Outdoor Concept, träning och kost. Vi har stor kapacitet, mångsidighet och erfarenhet att skapa attraktiva, energifyllda möten med hälsa och välbefinnande i centrum. Här finns möjlighet till aktiviteter som passar de flesta. Låt oss krydda ert schema med t ex

 • gruppträning/motion
 • teambuilding
 • lek och spel
 • en naturupplevelse
 • ett äventyr
 • en föreläsning om hälsa och livsstil.

En omtyckt anläggning av idéburna organisationer och föreningar

Lillsved vilar på folkbildningens och idrottens värdegrunder. Ett inkluderande synsätt som gör anläggningen till ett naturligt val för många idéburna organisationer från civilsamhället.

Återkommande ses på Lillsved konferenser, kurser och läger för hjälporganisationer, idrottsförbund och föreningar, friskvårds- och fitnessbranchen, kulturföreningar/utövare, trossamfund, politiska organisationer m fl.

Hyr hela huset

Lillsveds Villa Äppelbo erbjuder möten och/eller logi för den mindre gruppen. Behöver Du och dina kollegor eller din familj komma bort en dag eller två för att tillsammans arbeta/vara ostörda i en lugn, hemtrevlig och naturnära inramning? Lillsveds Villa Äppelbo ger detta och mer därtill.

Huset rymmer 3 tvåbäddsrum och 3 enkelrum och på vardera våning finns en dusch och toalett. På entréplan finns ett konferensrum, med wifi, ett stort kök och ett mysigt vardagsrum. Lillsved har fullständiga rättigheter i huset och vi kan erbjuda alla måltider, 3-rätters middagar och vickningar mm i Lillsveds stora matsal eller på plats i villa Äppelbo.

Krydda sedan Ert möte med Lillsveds alla möjligheter till aktiviteter och upplevelser. Här kan ni, med eller utan ledare/instruktör välja ur ett stort utbud av lek, spel, äventyr, teamaktiviteter, motion/träning, friluftsliv mm. Inomhus i vår stora och moderna idrottsanläggning och/eller utomhus i vår fantastiskt fina skärgårdsmiljö (Lillsved Outdoor). Vi kan också erbjuda föreläsningar om träning, kost, hälsa och livsstil där våra deltagare eller lärare på Idrottsfolkhögskolan delar med sig av sina kunskaper.

Kontakta oss för prisförslag

  Specificera gärna vilken typ av arrangemang:
  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Se tillgänglighet och boka.

  Sök & boka

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.