Gruppbokning

Bröllop, fiskegänget, arbetslaget, kören, skolklass, konfirmation, MC el bilåkare som ska köra på ringen, eller kanske träningslägret? Det är till oss ni ska komma. Vi har plats!

Totalt har vi 85 bäddar i 34 rum, uppdelade i tre olika hus. Ett eget hus innehåller ca 30 bäddar, då har man möjligheten att umgås med andra eller ha ett eget hus för er själva. Alla våra rum har wi-fi.

Alla husen har eget kök och sällskapsrum där det går att äta, umgås eller ta det lugnt och läsa en bok. Husen ligger utspridda på en stor tomt. Det finns gott om ytor för utomhusaktiviteter och grillning. Vi har även en egen fotbollsplan vilket är mycket uppskattat.

Du kan välja att endast hyra rummet , men vi har också helpension och då ingår mat från restaurangen. Varför inte göra en kombo där du lagar maten själv vissa dagar och bli serverad restaurangmat andra dagar?

För samtliga grupper kan vi även skräddarsy aktiviteter tillsammans med våra er och våra partners.

Kontakta oss för prisförslag

  Specificera gärna vilken typ av arrangemang:
  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Se tillgänglighet och boka.

  Sök & boka

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.