Mat & dryck

Boendets huvudsida: STF Kivikstrand Badhotell

Precis som på ett klassiskt badhotell har vi en egen restaurang där vi serverar vällagad mat med råvaror från vårt närområde. Sedan starten har vårt fokus varit ”äkta vara”, inga pastischer, inga halvfabrikat och inga onaturliga smakämnen. Vi serverar enbart svenskt kött och vi hämtar mycket av våra grönsaker, kryddor och blommor från vår egen odling och kompletterar med vad som finns tillgängligt i säsong från resterande Skåne. Till middagen väljer du mellan två välbalanserade trerättersmenyer med val av vegetariskt, fisk eller kött. Vi har fullständiga rättigheter så du kan gärna beställa ett matchande vinpaket.

Boka gärna bord i förväg genom att ringa eller maila oss. Vid matallergier önskar vi att du meddelar oss på förhand. Restaurangen är i regel öppen i perioden maj-september, med lite varierande tider och dagar. Kontakta oss gärna för aktuella tider.

Välkommen till bords!

Se tillgänglighet och boka.

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.