Upplev mer

Stora Djulö ligger naturskönt med böljande åkrar och majestätiska lindar som inramning. Platsen bjuder på många möjligheter till friluftsliv och utflykter. Härifrån kan ni starta familjens stora kanotäventyr och utforska några av de fina kanotlederna, eller varför inte utnyttja några av vandrings- eller cykellederna som passerar här.

Alldeles i anslutning till oss går Sörmlandsledens anslutningsetapp 27:1, som tar er till huvudleden. Etapperna runt Katrineholm erbjuder härlig vandring genom skog- och ängsmark samt förbi många små fina badsjöar. Föredrar ni cykeln så passerar Näckrosleden också här. Näckrosleden är uppdelad i 14 etapper och går på slingrande vägar genom hela Sörmland och passerar många av landskapets mest omtalade sevärdheter.

Vid Stora Djulö finns också ett fint rekreationsområde med barnvänlig badplats, herrgårdscafé, hembygdsmuseum, 4H-gård, minigolf, fotbollsplaner mm.

Tips på andra dagsutflykter i området är Reijmyre glasbruk, Julita gård, Kolmårdens djurpark, Vrå stenåldersby, Vingåkers Outlet och Sagostigen i Malmköping.

Hör gärna av er till oss om ni vill ha fler tips på fina kultur- och naturupplevelser i området, så guidar vi er gärna till våra smultronställen i området.

Se tillgänglighet och boka.

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.