Gruppbokning

Boendets huvudsida: STF Ihre Gård Vandrarhem

Hos oss på Ihre Gård finns möjlighet att ordna boende och aktiviteter för olika grupper. Vi tar gärna emot och hjälper till att anordna er bröllopsfest, skolresa, släktträff, körresa eller varför inte en padelturnering med vännerna. För grupper kan vi öppna utöver ordinarie öppettider.

Vi har totalt 102 bäddar – två småstugor med två våningssängar + tre bäddar, inspirerade av båtmiljö. Utöver småstugorna finns även åtta huslängor med tre rum i varje länga, varje rum består av fyra bäddar i form av två våningssängar. Dusch och toalett finns i ett servicehus nära huslängorna. Vill ni lyxa till det kan ni hyra linne och köpa slutstädning utav oss.

Går ni i bröllopstankar finns det många fina vigselplatser här omkring. Gamla anrika kyrkor, ödekyrkor eller kanske en vigsel under bar himmel i raukområdet eller på strandkanten. Bröllopsmiddagen kan sedan intas i vårt charmiga café med härlig utsikt över åkrarna, varför inte som en traditionell lammgrillning?

Att anordna en padelturnering, vandra längs norra Gotlands fantastiska kust, njuta av en dag på stranden eller titta på Gotlands högsta rauk, Jungfrun, i Lickershamn är exempel på några av de saker ni enkelt kan göra under er vistelse hos oss.

Kontakta oss för prisförslag

  Specificera gärna vilken typ av arrangemang:
  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Se tillgänglighet och boka.

  Sök & boka

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.