Mat & dryck

Boendets huvudsida: STF Helags Fjällstation

På Helags kan du äta både frukost, lunch och middag. Slå dig ned i Pilgrimsalen med storslagen utsikt över Helagsmassivet och njut av hemlagad mat – aldrig smakar maten så bra som efter en dag ute på fjället!

Frukost

Frukostbuffén består av gröt, yoghurt, fil, flingor, hembakat surdegsbröd, pålägg, ägg, kaffe, te, juice och allt du kan tänka dig för att få en bra start på dagens tur på fjället. Frukostbuffén serveras 08:00 – 09:00. Är det högt tryck blir du vid incheckningen tilldelad en slot-tid som inte går att förboka.

Lunch och fika

Lunchserveringen består av våfflor och dagens soppa. Det erbjuds alltid ett veganskt alternativ. Är du fikasugen har vi ett brett utbud av hembakat fika. Lunch serveras 11:00 – 16:00 och fika erbjuds under receptionens öppettider.

Middag

Vår middag startar med en gemensam presentation 18. 00 varje kväll.

Förboka

Middag och frukost vill vi att du bokar i förväg. Lunchserveringen och fika är öppen för stationens gäster och daggäster, och behöver inte förbokas.

Middagen är en färdigkomponerad meny. Önskas vegetariskt alternativ eller specialkost kan vi ordna det, men viktigt att det meddelas före ankomst.

Välkomna!

Restaurang helgas
Frukost Helags

Se tillgänglighet och boka. Från 325 kr

Sök & boka

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.