Gruppbokning

Vi välkomnar såväl privatpersoner som företag, föreningar och organisationer och har möjlighet att anordna temakvällar, kurser, bröllop, fester, guidningar, möten och konferenser mm. Vår konferenslokal ligger i en separat och nyrenoverad byggnad och har plats för 18 sittande personer och har storbilds-TV (med möjlighet att koppla upp en dator) och wi-fi. Köket i vår konferensbyggnad är fullt utrustat med porslin för 20 personer och vi kan erbjuda catering till större grupper och aktiviteter genom våra lokala samarbetspartners. I anslutning till konferenslokalen finns även möjlighet att hyra separat hus med 10–12 sängplatser för övernattning om ni önskar bo för er själva. Vill ni ha frukost så går det också utmärkt att köpa till.

Efter mötet kan ni med fördel slappna av i trädgården eller i vår lounge med utsikt över Siljan och under de kallare säsongerna tänder vi en gärna en sprakande eld i den öppna spisen.

Kontakta oss för prisförslag

  Specificera gärna vilken typ av arrangemang:
  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Se tillgänglighet och boka.

  Sök & boka

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.