STF Backlunds Bed and Breakfast

Grupper

Vi välkomnar såväl privatpersoner som företag, föreningar och organisationer och har möjlighet att anordna temakvällar, kurser, bröllop, fester, guidningar, möten och konferenser mm. Vår konferenslokal ligger i en separat och nyrenoverad byggnad och har plats för 18 sittande personer och har storbilds-TV (med möjlighet att koppla upp en dator) och wi-fi. Köket i vår konferensbyggnad är fullt utrustat med porslin för 20 personer och vi kan erbjuda catering till större grupper och aktiviteter genom våra lokala samarbetspartners. I anslutning till konferenslokalen finns även möjlighet att hyra separat hus med 10–12 sängplatser för övernattning om ni önskar bo för er själva. Vill ni ha frukost så går det också utmärkt att köpa till.

Efter mötet kan ni med fördel slappna av i trädgården eller i vår lounge med utsikt över Siljan och under de kallare säsongerna tänder vi en gärna en sprakande eld i den öppna spisen.

Fyll i en gruppförfrågan genom att klicka på knappen ”Få prisförslag” längst ner på denna sida, så återkommer vi med ett prisförslag för din grupp.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.