STF Backåkra Vandrarhem

Grupper

Vi tar emot grupper i perioden från maj-september.

Backåkra vandrarhem passar utmärkt som plats för möten och arrangemang av olika slag. Vi erbjuder prisvärda konferensmöjligheter i lugn och avskild miljö med närhet till naturen. Här finns utrustad konferenslokal med plats för upp till 40 personer.

En konferens hos oss innebär stor valfrihet. Välj mellan att själva fixa med mat i våra härliga gästkök eller beställa allt via oss. Eller gör lite både och exempelvis genom att få lunch och fika serverat, och laga sedan middagen tillsammans som en rolig och givande gruppaktivitet.

Närheten till Dag Hammarskjölds Backåkra med meditationsplatsen och sköna vandringsleder skapar förutsättningar för aktiviteter under era dagar här. Det går även utmärkt att hyra hela huset för exempelvis släktträffen. Här finns gott om utrymme att umgås utan att behöva trängas.

 

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.