Mer om boendet

Ardrebo Bed and Breakfast ligger på Gotlands östkust, några kilometer från havet och Ljugarn. Området bjuder in till såväl aktiviteter som fiske, bad, cykling och vandring som till lata dagar i vår trädgård eller vid havet. Badorten Ljugarn ligger bara några kilometer bort och lockar med sina långa stränder och sommartid finns här ett stort utbud av restauranger. Du tar dig dit enkelt längs fina grusvägar med våra lånecyklar.  

Vi har under årens lopp varsamt renoverat den bedagade lanthandeln till modernt skick men med respekt för dess historia. Idag finns här tio personligt inredda rum med livfulla tapeter i olika färger som ger rummen dess namn. Samtliga rum har eget badrum och flera rum har egen ingång utifrån och egen uteplats. I vissa av rummen välkomnar vi även dina husdjur att följa med.  

På platsen driver vi förutom vårt BnB ett kafé där vi välkomnar såväl våra boendegäster som övriga att slå sig ner och njuta av hembakt och hemlagat. Här serverar vi smörgåsar, pajer, någon enklare lunchrätt samt ett utbud av bakelser och kakor. Allt bakat och lagat på plats och så långt möjligt med lokala och ekologiska råvaror. Kafét är öppet helger från januari till september och dagligen från midsommar till slutet av augusti. 

Till våra frukostgäster bjuder vi bland annat på flera sorters hembakat bröd, egen müsli och marmelad. Fruktsallad, kokta ägg, flera sorters pålägg, fil, yoghurt och juice, The och kaffe. Meddela gärna allergier så kan vi erbjuda alternativ för det. 

Se tillgänglighet och boka.

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.