Mat & dryck

Boendets huvudsida: STF Grinda Wärdshus

Wärdshuset
Matsal och uteveranda i jugendvillan från 1906. Ett välrenommerat kök med bred á la carte meny med fokus på svenska klassiker och fisk med franska och asiatiska inslag. På Grinda Wärdshus lagas klassiska recept med lokala råvaror. Fokus ligger på att följa säsong och servera mycket skaldjur och vilt. Då och då kommer kockar från fastlandet på gästspel och vid påsk, valborg och midsommar, skördetid samt till oktoberfesten läggs särskilt fokus på maten kopplat till dessa högtider.

Under hösten bjuder Grinda Wärdshus in till stämningsfulla matupplevelser. Istället för den traditionella à la carte-menyn som finns under vår- och sommarsäsongen, dukas det upp temamenyer med olika spännande teman som kock-gästspel: skaldjursafton, vilt-helg, eld-helg, höstlov och julbord. Vid dessa tillfällen erbjuds specialkomponerade fasta menyer som speglar temat för helgen. Detta för att skapa en riktigt härlig och genomtänkt upplevelse för dig som gäst. Varmt välkommen att njuta av höstens smaker och atmosfär på Grinda!

Framfickan
Bistro och hamnkrog direkt vid vattnet och gästhamnen. Missa inte den klassiska Skagen-pizzan! Här finns en välfylld bar med svalkande drycker och underhållning under sommaren. 

Sea Lodge
En egen oas på öns sydöstra sida. Maten serveras i en underbar utomhusmiljö med bar och grillat, spareribs som specialitet samt enklare luncher och take-away.  

Lanthandel
Café & bageri. Mackor, wraps, sallader, nybakat bröd och konditoriprodukter, att äta på plats eller ta med.  

Se tillgänglighet och boka.

Sök & boka