Mat & dryck
På Grinda Wärdshus lagas klassiska recept med lokala råvaror. Fokus ligger på att följa säsong och servera mycket skaldjur och vilt. Då och då kommer kockar från fastlandet på gästspel och vid påsk, valborg och midsommar, skördetid samt till oktoberfesten läggs särskilt fokus på maten kopplat till dessa högtider.
Wärdshuset. Matsal och uteveranda i jugendvillan från 1906. Ett välrenommerat kök med bred á la carte meny med fokus på svenska klassiker och fisk med franska och asiatiska inslag.
Framfickan
Bistro och hamnkrog direkt vid vattnet och gästhamnen. Missa inte den klassiska Skagen-pizzan! Här finns en välfylld bar med svalkande drycker och underhållning under sommaren.
Sea Lodge
En egen oas på öns sydöstra sida. Maten serveras i en underbar utomhusmiljö med bar och grillat, spareribs som specialitet samt enklare luncher och take-away.
Lanthandel
Café & bageri. Mackor, wraps, sallader, nybakat bröd och konditoriprodukter, att äta på plats eller ta med.
Se tillgänglighet och boka.