Facebook
Twitter

STF Nära dig

STF Borlänge-familj Lokalavdelning

Kontaktperson

Magdalena Lindblom

Telefon: 070-2330724

stfborlangefamilj@stfturist.se

Postadress

STF Borlänge-familj Lokalavdelning - Gudfastegatan 23, 78443 Borlänge

Våra kommuner

Borlänge

Anslut dig till vår lokalavdelning

Maila oss så får du mer information om vår verksamhet

Följ STF Borlänge-familj Lokalavdelning

Facebook Instagram

Välkommen till lokalavdelningen STF Borlänge-Familj.
Vi ordnar natur- och kulturutflykter till smultronställen i Borlänge kommun för familjer med barn i främst förskoleålder. Vår förhoppning är att vi tillsammans med våra medlemmar och icke-medlemmar väcka barnens intresse för natur och kultur. Föreningen vill även vara en mötesplats för likasinnade, vuxna som barn. Vi hoppas att våra aktiviteter lockar till upptäckarlust, barnskratt och tid för familjen.
Läs mer

Vi uppdaterar hemsidan med nya aktiviteter under hela året. Du kan även följa oss på Facebook för att få de senaste aktiviteterna i ditt flöde. På hittar oss på Facebook genom att söka på @stffamiljborlange.

I Borlänge kommun finns 17 naturreservat, 8 reservat sköts och ägs av Borlänge kommun. Mer information om alla reservaten hittar du på https://www.borlange.se/bygga-bo-och-miljo/borlanges-natur/naturreservat/.

Lokalavdelningen grundades hösten 2013 och har cirka 100 medlemmar.

 

Aktiviteter

 • 30 Mar 2018

  • 30

   Mar

   2018

  Påskvandring i Frostbrunnsdalen

  Det kan vara svårt att använda barnvagn när man går på bron i början, men det går bra efteråt. Aktiviteten är endast för STF medlemmar och den är gratis. Är ni inte medlemmar ännu, kontakta oss så löser...

  Läs mer

  När: Fredagen den 30 mars kl 14:00 till 16:00 Var: Samling på parkeringen vid Wallingården, och vandring mot Trefaldighetskällan. Vi ska samlas i området vid källan för äggletning och fika. Med med egen...
  Pris

  Medlem: Gratis