Facebook
Twitter
Pinterest

Tack alla som tävlade om en hemlig upptäcktsresa!

Det finns mycket att upptäcka vid sidan av vägen, lite längre in i skogen och lite högre upp på fjället. Men ibland kommer något i vägen. Jobbmailen. Ett till avsnitt. Eller en plötslig känsla av men-det-är-ju-ganska-skönt-hemma-också. Vi vet hur det kan vara. Därför gjorde vi det ännu enklare att upptäcka fjällen, kusten eller skogen.

Allt du behövde göra var att nominera dig och din kompis, sambo, familj – eller någon annan som behövde lite extra hjälp att ta det första steget – och ni var med och tävlade om en hemlig upptäcktsresa någonstans i Sverige. Tack för alla tusentals bidrag!

VINNARNA UTSEDDA
Sex olika sällskap med totalt 16 upptäckare i åldrarna 4-64 år, från Örnsköldsvik i norr till Höllviken i söder, gör sig just nu redo för sommarens stora äventyr. Resorna genomförs mellan den 11-20 juni. Missa inte att följa deltagarnas äventyr här på sidan, samt på facebook och instagram under #vågaupptäck

Vinnare Våga upptäck fjäll
Mia och Kasper Sjö, Nacka
Monica och Thorvald Lindhe, Höllviken

Vinnare Våga upptäck kust
Pia Berggren och Tindra Berggren Lundqvist, Örnsköldsvik
Alice Nilsson och Jenny Nilsson, Varberg

Vinnare Våga upptäck skog
Sofia, Lisa och Lina Höckerbo, Varberg
Annelie, Kenneth, Joar, Irma och Selma Sedin, Gävle

Fjäll, kust eller skog

Vilken miljö verkar mest spännande?

Tävlingsvillkor

Tävlingen var öppen fram till den 21 maj 2017. Priset i tävlingen består av tre hemliga upptäcktsresor i Sverige.

  • Resa 1 (fjäll) genomförs av två sällskap om vardera två personer den 17-20 juni 2017 med samlingsplats på Stockholms Centralstation. Vinstvärde ca 14 000 kr / sällskap.
  • Resa 2 (kust) genomförs av två sällskap om vardera två personer den 11-13 juni 2017 med samlingsplats på Strömkajen, Stockholm. Vinstvärde ca 3500 kr / sällskap.
  • Resa 3 (skog) genomförs av två familjer om vardera maximalt två vuxna och fyra barn den 14-16 juni 2017 med samlingsplats på Malmö Centralstation. Vinstvärde ca 6000 kr / familj.

Vinnarna bekostar själva resan till och från aktuell samlingsplats – det vill säga Stockholm eller Malmö.

Kompletta tävlingsvillkor