Facebook
Twitter
Pinterest

Tack alla som tävlade om en hemlig upptäcktsresa!

Det finns mycket att upptäcka vid sidan av vägen, lite längre in i skogen och lite högre upp på fjället. Men ibland kommer något i vägen. Jobbmailen. Ett till avsnitt. Eller en plötslig känsla av men-det-är-ju-ganska-skönt-hemma-också. Vi vet hur det kan vara. Därför gjorde vi det ännu enklare att upptäcka fjällen, kusten eller skogen.

Allt du behövde göra var att nominera dig och din kompis, sambo, familj – eller någon annan som behövde lite extra hjälp att ta det första steget – och ni var med och tävlade om en hemlig upptäcktsresa någonstans i Sverige. Tack för alla tusentals bidrag!

Fjäll, kust eller skog

Vilken miljö verkar mest spännande?

Tävlingsvillkor

Tävlingen var öppen fram till den 21 maj 2017. Priset i tävlingen består av tre hemliga upptäcktsresor i Sverige.

  • Resa 1 (fjäll) genomförs av två sällskap om vardera två personer den 17-20 juni 2017 med samlingsplats på Stockholms Centralstation. Vinstvärde ca 14 000 kr / sällskap.
  • Resa 2 (kust) genomförs av två sällskap om vardera två personer den 11-13 juni 2017 med samlingsplats på Strömkajen, Stockholm. Vinstvärde ca 3500 kr / sällskap.
  • Resa 3 (skog) genomförs av två familjer om vardera maximalt två vuxna och fyra barn den 14-16 juni 2017 med samlingsplats på Malmö Centralstation. Vinstvärde ca 6000 kr / familj.

Vinnarna bekostar själva resan till och från aktuell samlingsplats – det vill säga Stockholm eller Malmö.

Kompletta tävlingsvillkor