VÅGAR DU UPPTÄCKA SKOGEN?

Vi har nu gjort det enklare än någonsin att inte bara våga och vilja, utan på riktigt upptäcka Sverige. Inspireras av deltagarna på vår hemliga upptäcktsresa till skogen, och sy ihop ditt eget drömäventyr. Våga ersätta vardagslunken med tillsammanstid. Våga upptäck skogen!

I konkurrens med tusentals sökanden var det våra modiga upptäckare familjerna Höckerbo och Sedin som fick ge sig iväg på den hemliga resan till skogen. Upptäcktsresan gick till Villa Söderåsen och Söderåsens Nationalpark där familjerna fick känna böljande bokskog, uppleva pirret av hisnande rasraviner och vandra längs en av Sveriges vackraste åar. De paddlade kanot, testade yoga, spelade spel och njöt av lugnet tillsammans.

INSPIRATION INFÖR DITT NÄSTA SKOGSÄVENTYR

Våra bästa tips till modiga upptäckare

Det finns mycket att upptäcka vid sidan av vägen, lite längre in i skogen och lite högre upp på fjället. Men ibland kommer något i vägen. Jobbmailen. Ett till avsnitt. Eller en plötslig känsla av men-det-är-ju-ganska-skönt-hemma-också. Vi vet hur det kan vara. Därför har vi gjort det ännu enklare att våga upptäcka Sverige.

Våga Upptäck är ett initiativ från Svenska Turistföreningen för att inspirera andra att upptäcka och uppleva vårt fantastiska land. Därför har vi samlat upptäcktsresor till fjällen, kusten eller skogen.