Vågar du upptäcka kusten?

Vi har nu gjort det enklare än någonsin att inte bara våga och vilja, utan på riktigt upptäcka Sverige. Inspireras av deltagarna på vår hemliga upptäcktsresa till kusten, och sy ihop ditt eget drömäventyr. Våga upptäcka hav och himmel förbi de upptrampade stråken. Våga upptäck kusten!

I konkurrens med tusentals sökanden var det våra modiga upptäckare Pia, Tindra, Alice och Jenny som fick ge sig iväg på den hemliga resan till kusten. Äventyret gick till Stockholms Skärgård där gänget fick övandra längs Båtluffarleden från Svartsö till Stora Kalholmen. Inte mindre än nio olika badplatser har testats av deltagarna, som även hunnit med bastubad, cykling och middag vid havskanten.

INSPIRATION INFÖR DITT NÄSTA KUSTÄVENTYR

Våra bästa tips till modiga upptäckare

Det finns mycket att upptäcka vid sidan av vägen, lite längre in i skogen och lite högre upp på fjället. Men ibland kommer något i vägen. Jobbmailen. Ett till avsnitt. Eller en plötslig känsla av men-det-är-ju-ganska-skönt-hemma-också. Vi vet hur det kan vara. Därför har vi gjort det ännu enklare att våga upptäcka Sverige.

Våga Upptäck är ett initiativ från Svenska Turistföreningen för att inspirera andra att upptäcka och uppleva vårt fantastiska land. Därför har vi samlat upptäcktsresor till fjällen, kusten eller skogen.