Facebook
Twitter
Vålådalen Premium
Vålådalen Premium

Dagsvandra till några av Jämtlandsfjällens pärlor
25 juni till 23 september 2018

Under snart 100 år har Vålådalens Fjällstation varit en plats dit naturälskare, äventyrslystna, idrottarsutövare och livsnjutare återkommit för att ladda sina batterier.

Vålådalen Premium är den bästa kombinationen för dig som vill uppleva storslagen natur, relaxa i badtunnor och bastu, vandra med lättare packning, njuta av den goda maten och sjunka ner i bekväm historisk miljö för att reflektera över dagens äventyr.

I området kring Vålådalen har du välkända utflyktsmål som du når under en dagsvandring. Blanktjärnsrundan med dess turkosa vatten, Pyramiderna och Issjödalen en av fjällvärldens mest intressanta platser ur geologisk synpunkt. Kläppen på Ottfjället med utsikt över en stor del av Jämtlandsfjällen.

I priset ingår: Boende i 3 nätter på Vålådalens Fjällstation i dubbelrum inkl. frukost och trerätters middag, lunchpaket som ni gör själva inkl. Fairtrade godsaker. Dagsryggsäck hämtas i receptionen, innehåller informations kit med information om leder och sevärdheter.

Under perioden 30/8 – 24/9 reser du extra smidigt till STF Vålådalens Fjällstation med Snälltågets dörr-till-dörr transport. Läs mer här!

Kategorier:

Fjällvandring Höst Sommar Vandring

Aktivitet

Vålådalen Premium

25 Jun 2018 - 23 Sep 2018

  • 25

    Jun

    2018

  • 23

    Sep

    2018

Pris från:

3855 kr

Medlem i STF | Boende ingår