Tänk på att det råder eldningsförbud i princip i hela landet. Nu är det viktigare än någonsin att vi alla njuter av naturen på ett ansvarsfullt sätt. Läs mer på Länsstyrelsen.se för exakt information om vad som gäller på just din plats

Facebook
Twitter
Skriv och vandra i Vålådalen 13-16/9

Skriv och vandra i Vålådalen 13-16/9

STF Vålådalen Fjällstation

Skriv och vandra i Vålådalen 13-16/9

Utveckla ditt skrivande under en kreativ weekend i natursköna Vålådalen! En skrivkurs med berättelser och fri dikt i fokus. Varje dag innefattar en längre eller kortare vandring. Längs vägen hittar vi skrivinspiration på lämpliga platser i naturen.

Vandringen i lugnt tempo tar oss längs leder med härliga vyer. Tillbaka på fjällstationen blir det middag, vila och tid för skrivande. Under kvällen samlas vi vid brasan r samtal och uppläsning. När du reser hem har du med dig utkast och uppslag, och ökad lust till både skrivande och vandrande.
13/9
Vi börjar med gemensam lunch kl 12. På eftermiddagen en kort vandring för att fylla på inspiration inför skrivandet! Middag och skrivarstund med Kersti.
14-15/9
Frukost, skriva och vandring med lunchpaket. Middag och skrivarstund med Kersti på kvällen.
16/9
Frukost, skriva och vandra, vi reflekterar över dagarna och avslutar med en enkel intern ”textvernissage” där den som vill bjuder på något som skrivits under dagarna. Avslutande lunch.

Ingår:
Del i dubbelrum inkl. lakan och slutstädning
Helpension (frukost, lunch/lunchpaket, 3-rätters middag)
Tillgång till sporthall/ gym, bastu/relax och badtunnor
Kursledare och information


Min 9 pers och max 12 pers

Kategorier:

Fjällvandring Sommar Vandring

Aktivitet

Skriv och vandra i Vålådalen 13-16/9

13 Sep 2018 - 16 Sep 2018

  • 13

    Sep

    2018

  • 16

    Sep

    2018

Pris från:

5000 kr

Medlem i STF | Boende ingår