Tänk på att det råder eldningsförbud i princip i hela landet. Nu är det viktigare än någonsin att vi alla njuter av naturen på ett ansvarsfullt sätt. Läs mer på Länsstyrelsen.se för exakt information om vad som gäller på just din plats

Facebook
Twitter
Grövelsjön - Vandringsvecka för livsnjutare

Grövelsjön - Vandringsvecka för livsnjutare

STF Grövelsjön Fjällstation

Grövelsjön - Vandringsvecka för livsnjutare

Förbered dig på en skön vecka, där vandringarna går i lugnt tempo och vi njuter av att vara på fjället. Vår guide visar oss smultronställena och ser till att du får den bästa vandringsupplevelsen efter varje dags förutsättningar.

Grövelsjöfjällens böljande landskap breder ut sig och inbjuder till behaglig vandring i storslagen fjällmiljö. Din guide tar dig med till smultronställen i Långfjällets naturreservat och i Femundsmarka nasjonalpark på norska sidan. Vandringarna går i ett lugnt tempo med dagsturer runt 8-15 km.

Du bor bekvämt inne på fjällstationen. Alla tankar på matlagning kan du släppa helt. Frukost och middag äter du i vår kravmärkta restaurang. Mitt på dagen avnjuter vi vårt medhavda lunchpaket ute på fjället.

Datum: 19-26/8

I priset igår:
Logi: Flerbäddsrum eller eget rum mot extra kostnad
Måltider: Helpension
Ledare: 6 dagsturer med fjällguide
Utrustning: Viss säkerhetsutrustning

Förkunskapskrav
Vana av att gå med ryggsäck i obanad terräng och vara frisk, vilket innebär att klara av att vara fysiskt aktiv under många timmar flera dagar i sträck.

Program

Kategorier:

Fjällvandring Sommar Vandring

Aktivitet

Vandringsvecka för livsnjutare

19 Aug 2018 - 26 Aug 2018

  • 19

    Aug

    2018

  • 26

    Aug

    2018

Pris från:

7875 kr

Medlem i STF | Boende ingår Per person