Tänk på att det råder eldningsförbud i princip i hela landet. Nu är det viktigare än någonsin att vi alla njuter av naturen på ett ansvarsfullt sätt. Läs mer på Länsstyrelsen.se för exakt information om vad som gäller på just din plats

Facebook
Twitter
Fotoweekend i Vålådalen 20-23/9

Fotoweekend i Vålådalen 20-23/9

STF Vålådalen Fjällstation

Fotoweekend i Vålådalen 20-23/9

Att fånga naturen på bild är inte alltid enkelt. Med vår fotokurs utvecklas du som fotograf, får användbara tips och nya idéer. Tekniker som du direkt kan prova ute i fjällvärlden.

Du får också dagar på egen hand där du kan hitta dina egna favoritperspektiv. På kvällarna kopplar du av med god mat i vår restaurang och relaxar i vår timrade bastukåta.

20/9 Vi börjar med middag tillsammans med vår fotoguide. Efter middagen föreläsning på Naturum Fotofrossa - föreläsning ”. Hur kan du utvecklas som fotograf i naturen? Du får tips på knep för att vrida perspektiven och på så sätt skapa spänning i dina bilder.

21/9 Fotoguidning med bilden i fokus. Ta med din kamera och följ med på tur för att ta bilder och få inspiration till att leta nya perspektiv i naturen. Du behöver inte ha avancerad utrustning för att vara med.

22/9 Utforska de magnifika omgivningarna i din egen takt och hittar dina perspektiv att fotografera.

Detta ingår i paketet: Pris per person del i dubbelrum, halvpension (frukost och middag), idrottskort inkl bastu & badtunnor, rullskidbana, tillgång till sporthall och gym. Samt guidning och föreläsning.

Max 12 personer

Under perioden 30/8 – 24/9 reser du extra smidigt till STF Vålådalens Fjällstation med Snälltågets dörr-till-dörr transport. Läs mer här!

Kategorier:

Fjällvandring Höst Vandring

Aktivitet

Fotoweekend i Vålådalen 20-23/9

20 Sep 2018 - 23 Sep 2018

  • 20

    Sep

    2018

  • 23

    Sep

    2018

Pris från:

3305 kr

Medlem i STF | Boende ingår Del i dubbelrum