Facebook
Twitter
Pinterest
Bushcraft/Överlevnadskurs i Kolarbyn

Bushcraft/Överlevnadskurs i Kolarbyn

STF Kolarbyn/Skinnskatteberg Vandrarhem

Bushcraft/Överlevnadskurs i Kolarbyn

Under tre dagar får ni en friluftsliv/överlevnadskurs där vi tar oss runt i naturen till olika spännande och lärorika händelser. Ni kommer med hjälp av en kunnig guide erövra ny och spännande kunskap om att kunna klara er helt själva ute i skogen.

Vi överlever i dagens moderna samhälle genom att köpa färdiga produkter som vi använder oss av, men för att överleva till skogs behövs mer än så – nämligen kunskap och förberedelser. Lär er göra upp eld, hitta & rena vatten, hitta föda & bygga en övernattningsplats.

Första natten är en ”vanlig” övernattning i Kolarbyn för att vara på plats när själva kursen startar dag 2 kl 10.00. Kursen avslutas dag 3 efter lunch. Stressen har vi sedan länge lämnat hemma för att istället ta in naturens magi. Naturen är det finaste vi har!

Framåt middagstid samlas vi vid lägerplatsen i Kolarbyn för att tillsammans tillaga en härlig vildmarksmiddag. När det börjar närma sig kväll drar vi oss tillbaka till de mysiga kolarkojorna som kommer att vara vår sovplats över natten.

Kategorier:

Djur & Natur Sommar Weekendäventyr

Aktivitet

Bushcraft/Överlevnadskurs i Kolarbyn

25 Aug 2017 - 27 Aug 2017

  • 25

    Aug

    2017

  • 27

    Aug

    2017

Pris från:

2390 kr

Medlem i STF | Boende ingår per STF-medlem i delad kolarkoja