Vilka avbokningsregler gäller?

Villkoren kan skilja sig beroende på hur du bokat. Bokar du här på vår webbsida, gäller dessa regler. Om du bokar via telefon/e-post direkt till vandrarhemmet, kan andra regler gälla.

Hos de flesta av våra anläggningar kan du avbeställa din boendebokning senast klockan 18.00 dagen före ankomst (men hos vissa anläggningar krävs avbokning 7 dygn innan ankomst), därefter återbetalas ingenting. Detsamma gäller om du bokat samma dag och sedan inte kommer till vandrarhemmet. Din bokning blir alltså bindande om du gör den på ankomstdagen. Om anläggningen har haft särskilda kostnader i samband med din bokning får du betala även dessa. Avvikelser kan förekomma, men då meddelar anläggningen det i samband med bokningen. För avbokning av paket, aktiviteter och övriga produkter gäller olika avbokningsregler beroende på produkt, se därför reglerna för den specifika produkten. Presentkort, medlemskap och rabatterade erbjudanden är inte avboknings- eller återbetalningsbara.
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.