Just nu är det många som ringer till oss och vi har därför längre väntetider än normalt. Information från STF med anledning av coronaviruset hittar du här. Vi befinner oss i ett akut ekonomiskt läge och kämpar nu för att rädda vår 135-åriga förening. Läs här hur du kan hjälpa.

Har STF förändrat avbokningsreglerna med anledning av coronautbrottet?

Svenska Turistföreningen har alltid generösa avbokningsregler där du som gäst har möjlighet att avboka ditt boende kostnadsfritt förhållandevis nära ankomstdatum. Det pågående coronautbrottet innebär en ekonomisk kris för hela besöksnäringen och STFs boenden har just nu stora utmaningar. Vi har därför valt att inte förändra våra ordinarie generösa avbokningsvillkor eftersom det hade försämrat den svåra situationen ytterligare för STFs boenden. Vi har dock tillfälligt infört en möjlighet att omboka de boenden i fjällen som STF driver i egen regi, läs mer här om villkoren för detta.
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.