Vad gör STF för att ta hand om gäster och personal under coronautbrottet?

- Vi följer riktlinjer och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten.
- Alla STFs boenden, lokalavdelningar och personal har fått information om covid-19 med instruktioner, tips och riktlinjer.
- Vi agerar i enlighet med rutiner som vi upprättat och som gäller i händelse av upptäckt av covid-19 på något av våra boenden.
- Hygien och renlighet är alltid högprioriterat. Vi har nu än mer förstärkt våra rutiner för städning, rengöring och hygien.
- Ökat fokus på handhygien.
- Regelbunden desinficering av frekvent använda ytor som dörrhandtag, receptionsdisken, allmänna toaletter/duschar, gästkök, strömbrytare och hissknappar och andra ytor som många gäster regelbundet använder.
- Handdesinfektion finns ofta tillgängligt för våra gäster i allmänna utrymmen.
- Upprättat rutiner för eventuella sjukdomsfall bland medarbetarna.
- Vill du veta vad ett specifikt boende gjort för anpassningar för att skapa trygghet för dig och andra gäster? Sök upp boendet här på vår webb och läs under fliken “Om oss”. Vi uppdaterar informationen löpande. Saknas det info är du varmt välkommen att ringa direkt till boendet så berättar de mer.
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.