Vad gör STF för att ta hand om gäster och personal under coronautbrottet?

- Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd och föreskrifter.
- Alla STFs boenden, lokalavdelningar och personal har fått information om covid-19 med instruktioner och riktlinjer kring hur vi minskar risken för smittspridning.
- Hygien och renlighet är alltid högprioriterat. Vi har nu förstärkt våra rutiner för städning, rengöring och hygien med extra fokus på handhygien.
- Regelbunden desinficering av frekvent använda ytor som dörrhandtag, receptionsdisk, allmänna toaletter/duschar, gästkök, strömbrytare och hissknappar och andra ytor som många gäster regelbundet använder.
- Handdesinfektion finns ofta tillgängligt för våra gäster i allmänna utrymmen.
- Vi agerar i enlighet med rutiner som vi upprättat och som gäller i händelse av upptäckt av covid-19 på något av våra boenden, både bland medarbetare och gäster.
- Om du upplever symptom som kan tyda på att du blivit smittad av coronavirus (exempelvis feber, ont i muskler och leder, huvudvärk och torrhosta) meddela personalen, om möjligt utan att lämna ditt rum.

Vill du veta vad ett specifikt boende gjort för anpassningar för att skapa trygghet för dig och andra gäster? Sök upp boendet här på vår webb och läs under fliken “Om oss”. Vi uppdaterar informationen löpande. Saknas det information är du varmt välkommen att kontakta boendet direkt så berättar de mer.
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.