Just nu har vår fjällbokning och kundtjänst långa svarstider eftersom så många vill nå oss. Alla bokningsbara övernattningar kan du boka själv direkt här på webbplatsen. Hittar du inte det du söker behöver du ändra datum. Läs mer om hur vi anpassat för att kunna välkomna dig tryggt i sommar här och hur du kan stötta STF här.

Måste jag ta med mig lakan eller kan jag hyra?

Samtliga STFs fjällstationer och de flesta av våra övriga boenden hyr ut lakan och handduk. Detta väljer du som tillval i din bokning. På vissa boenden ingår lakan och handduk redan i grundpriset. Vill du ta med dig egna lakan måste du ta med dig underlakan, påslakan och örngott.

På STFs fjällstugor finns ingen uthyrning av lakan och handduk. Här är det obligatoriskt att ha med eget underlakan och örngott, och dessutom egen sovsäck eller påslakan till befintliga täcken. Endast reselakan är ej tillräckligt.
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.