Just nu är det många som ringer till oss och vi har därför längre väntetider än normalt. Information från STF med anledning av coronaviruset hittar du här. STF drabbas precis som hela samhället av coronakrisen. Läs här hur du kan hjälpa.

Får jag ta med mig mitt husdjur och betalar jag extra för detta?

Gå in på vår hemsida och sök via vår kartfunktion, klicka här.

Under "Boende" kan du klicka på "Ändra" och välja vilken service du vill ha, i detta fall "Husdjur tillåtna". Då kommer du få upp de boenden som tar emot husdjur.

På en del boenden betalar du extra för ditt husdjurs övernattning, kontakta boendet direkt om husdjursrum inte finns som valmöjlighet vid bokning på vår hemsida.

På STFs fjällstationer är husdjur välkomna utan kostnad. Tänk på att det bara finns ett begränsat antal ”husdjursrum”, så vi rekommenderar att du bokar rum i förväg på fjällstationerna.

I fjällstugorna finns begränsat antal platser för boende med hund. Om hundrummet är fullt kan hunden erbjudas plats t.ex. i vedbod.
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.