Just nu har vår fjällbokning och kundtjänst långa svarstider eftersom så många vill nå oss. Alla bokningsbara övernattningar kan du boka själv direkt här på webbplatsen. Hittar du inte det du söker behöver du ändra datum. Läs mer om hur vi anpassat för att kunna välkomna dig tryggt i sommar här och hur du kan stötta STF här.

Jonahtan Wedlund - STF Kundservice

Om du ringer till STF för information om exempelvis ett boende eller resa kan det mycket väl hända att du får prata med Jonahtan som sitter på vår kundserviceavdelning.

Hur länge har du jobbat på STF?

Jag har jobbat för STF i 10 år. 6 år i receptionen på STF Vandrarhem Gärdet och de senaste fyra åren på STF Kundservice.

Vad gör du i ditt arbete?

På STF Kundservice hjälper jag medlemmar och kunder med t ex medlemsfrågor, boka boende och aktiviteter, ge tips och råd om fjällvandring, vandrarhem och andra frågor som rör STFs verksamhet.

Varför sökte du det här jobbet?

Det är roligt att få vara en del av människors semester, att få hjälpa dem hitta smultronställena i Sverige!

Vad betyder det för dig att jobba på STF?

Att jobba för en förening som är ideell och som har en fin värdegrund känns äkta!

När har du som roligast på jobbet?

Att det kan vara så omväxlande. När man för en kort period får testa att byta kontorsarbetet till att exempelvis stå och hugga ved intill en fjällstuga!

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.