Hanna Willén – Receptionschef och butiksansvarig på STF Storulvån Fjällstation

När du besöker Storulvån kan det vara Hanna’s glada ansikte du möts av i receptionen. Hon ansvarar också för butiken där du kan proviantera inför din dag på fjället.

Hur länge har du jobbat på STF?

Jag började jobba 2012 som privatbokare på det som då kallades STF Lapplandsbokning, numera STF Bokning.

Varför sökte du det här jobbet?

För mig är fjällen något som alltid lockar. Det finns inget mer rogivande och inspirerande än att blicka ut över ett vackert fjällmassiv. Sedan tycker jag att det inte finns något roligare än att få arbeta med service och träffa nya människor.

 Vad betyder det för dig att jobba för STF?

Det är en förening som har en bra värdegrund, tror på åsiktsfrihet och alla likas värde. Att få bo och arbeta på Storulvån vid fjällets fot är helt fantastiskt, jag får ju ha Sveriges vackraste kontorsutsikt.

 När har du som roligast på jobbet? 

När det är fart och fläkt i receptionen, alla strävar åt samma håll och det finns ett härligt flow. Tycker om att få höra när gäster komma tillbaka efter härliga skidåk eller fantastiska vandringsdagar. För det är ju precis det jag vill att de skall få uppleva.

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.