Ewa Majing - Personalansvarig på STF Grövelsjön Fjällstation

På STF Grövelsjön Fjällstation jobbar Ewa. Här ser hon bland annat till att anläggningen är bemannad med rätt personal, samt att dessa är nöjda och glada. Dessutom ansvarar Ewa för att göra maten på anläggningens restaurang till en sann upplevelse för alla våra gäster.

Vad innebär din roll?

I mitt arbete som personalansvarig på Grövelsjön Fjällstation ingår en del administrativt arbete framförallt inför säsongstart och slut. Under säsongen arbetar jag nära medarbetarna och ger gärna råd och stöd i olika frågor som uppstår. Att få se andra människor utvecklas och trivas är en stark drivkraft. I min andra roll, Mat & Dryckeschef, är jag ansvarig för restaurangen och tillsammans med kökschefen och övrig personal i kök och matsal pågår hela tiden ett arbete med att göra upplevelsen kring mat och dryck till den bästa för våra gäster.

Hur tänkte du när du valde din utbildning eller intresse?

Mitt intresse för att arbeta med människor har alltid funnits i mitt liv och i mina olika yrkesroller har det varit en stor del. Jag är utbildad ridlärare och mina pedagogiska erfarenheter och tidigare arbete med ungdomar har jag stor nytta av idag.

Vad betyder det att jobba för STF för dig?

Jag är en del av en organisation som vill få människor att upptäcka Sverige och det tar en större plats i mitt hjärta för varje dag som går. Att arbeta på Fjällstation är en livsstil och jag har hittat stilen på mitt liv!

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.