Platschefen på STF Gärdet

Bahar Deogun - Platschef på STF af Chapman & Skeppsholmen Vandrarhem

Bahars jobb är både spännande och omväxlande. I hennes roll ingår allt från personalansvar till fastighetsfrågor. Hon älskar att främja hållbar turism och gillar skarpt när hon får möjlighet att utforska Sverige.

Hur skulle du beskriva din roll?

Jag jobbar som platschef på STF af Chapman & Skeppsholmen. Rollen är väldigt mångsidig och jag har personalansvar men sysslar även med marknadsföring, revenue management och fastighetsfrågor. Ja, allt som rör just den här anläggningen! Vi är ju inte alls särskilt många på af Chapman & Skeppsholmen, så jobbet känns alltid personligt. Det blir extra viktigt att vara genuin och professionell. Att inte alltid strikt gå efter regelboken, utan tänka “vad passar just oss som team?”.

När är ditt jobb som roligast?

Just för mig är det roligaste att arbeta just här ute på Chapman & Skeppsholmen. Jag tycker att det är ett så himla fint gäng. Så personalen är det roligaste, men även att kunna upptäcka Sverige på ett annat sätt. Jag har till exempel inte varit i Grövelsjön förrän nu, när jag helt nyligen fick åka iväg på en personalkonferens. Kort och gott får jag också möjlighet att utforska Sverige, genom jobbet!

Vad betyder det för dig att jobba för STF?

På mina tidigare arbetsplatser har vi pratat mycket om hållbarhet och miljö. Men inte i den här utsträckningen. På STF är den stora hjärtefrågan hållbar turism – inte ekonomiska resultat. Fokus är alltså på hur jag som medarbetare inom STF kan påverka. Vi tar allvarliga frågor på rent allvar. Och det är den kanske största anledningen till att jobbet känns viktigt.

"Man har hela tiden hjärtat med sig här, i alla beslut! Det är den biten som är annorlunda på STF."

Bahar Deogun

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.