Carl Johan Ingeström ny platschef på STF Grövelsjöns Fjällstation

Nu är det klart att den 1 november tillträder Carl Johan Ingeström som ny platschef på Svenska Turistföreningens (STF) fjällstation STF Grövelsjön i Dalarna. Carl Johan kommer närmast från rollen som vd för Visit Dalarna.

– Vi är väldigt glada över denna rekrytering. Carl Johan har en diger erfarenhet av att leda och utveckla organisationer. Han har ett stort kontaktnät, både lokalt och nationellt inom besöksnäringen, säger Camilla Dahlman, operativ chef på STFs egendrivna anläggningar.

STF Grövelsjön ligger i nordvästra Dalarna på gränsen till Norge, 816 m ö h och har varit ett kärt resmål sedan 1937. Framförallt reser turister till STF Grövelsjöns fjällstation för att gå på tur med skidor och vandra. Fjällstationen är också officiellt Vasaloppscenter för längdskidåkning och löpning. Anläggningen har 65 rum och 30 anställda. Carl Johan efterträder Charlie Ekberg som efter 35 år som platschef på STF Grövelsjön valt att gå över till STFs fastighetsavdelning.

– Jag besöker ofta Grövelsjön och andra STF anläggningar sommar som vinter. Och det kanske låter som en klyscha, men jag har alltid uttryckt att ”tänk att få vara chef på Grövelsjöns Fjällstation”, säger Carl Johan Ingeström

Högupplösta bilder på Carl Johan Ingeström och STF Grövelsjön, fotograf måste anges
http://stffrontend.qbank.se/selection/d4b6f62fd725094d4906fa6bf17ec37b

För ytterligare information, vänligen kontakta
Camilla Dahlman, operativ chef, egna anläggningar STF
Mobil 070-677 21 26, e-post: camilla.dahlman@stfturist.se

Carl Johan Ingeström, ny platschef STF Grövelsjön
Mobil: 070-654 52 96, e-post: cjingestrom@gmail.com

Om STF
Svenska Turistföreningen vet att det finns mycket mer vid sidan av vägen, lite längre in i skogen och lite högre upp på fjället. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill de f fler människor att ta del av Sveriges unika miljöer. Varje år arrangeras tusentals kurser och aktiviteter på STFs anläggningar, och i föreningens många lokalavdelningar. Målet är att vara en tydlig röst för viktiga miljöfrågor, som värnar den svenska miljön, och vill att den ska finnas kvar även för kommande generationer. STF är en ideell organisation med fler än 238 000 medlemmar. I verksamheten finns idag över 300 vandrarhem, hotell, fjällstationer och fjällstugor från norr till söder. www.svenskaturistforeningen.se

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.