Rabatt på tågresor med SJ

Upptäck Sverige förmånligt och hållbart med rabatt på tågresor med SJ. Som medlem i STF får du rabatt vid bokning av SJ-biljetter så du kan upptäcka Sverige så hållbart och smidigt som möjligt!

STF verkar för en hållbar turism som värnar besöksmålens natur- och kulturvärden. Däribland att miljövänliga kommunikationsmedel används i så hög utsträckning som möjligt. Vi är därför extra glada att alla våra medlemmar erbjuds medlemsförmåner på resor vid bokning av SJ-biljetter via denna hemsida. Nu kan fler upptäcka Sverige förmånligt och miljövänligt.

Med ett aktuellt STF medlemskap har du följande reseförmåner

• 10 % rabatt på SJ dagtågbiljetter
• 10 % rabatt på nattågsbiljetter

Medlemsförmånen gäller till och med 2020-09-31.

Rabatt gäller enbart för STFs medlemmar och digitala bokningar via bokningsmodulen som du kommer till efter att du skrivit in ditt aktuella medlemsnummer. Innan du bokar din resa är det viktigt att du tagit del av SJs allmänna villkor.

Så här gör du:

1. Skriv in ditt medlemsnummer i fältet här nedanför. Är du inte medlem än? Bli det nu

2. Efter att du fyllt i aktuellt medlemsnummer kan du klicka på TILL BOKNING och då kommer du få åtkomst till SJs bokningsmodul på vår hemsida.
(Observera att du måste tillåta popup-fönster i din webbläsare för att få tillgång till bokningsmodulen, genom att markera ”Tillåt alltid popup-fönster från www.svenskaturistforeningen.se” och därefter klicka på KLAR.)

3. Gör din sökning/bokning via bokningsmodulen.

a. Fyll i avreseort och ankomstort (från och till)
b. Datum för resan och antal resenärer
c. Ange din resenärskategori. Är du pensionär eller student får du tillgodose även den rabatten.

4. Du skickas nu till www.sj.se där du slutför bokningen.
(Om du är SJ-Prio kund anger du Prionumret i slutet av bokningen på SJs hemsida)

Trevlig resa önskar STF och SJ!

Felaktigt medlemsnummer, var vänlig försök igen.

Frågor & svar

Vi hjälper dig gärna!
Du får snabbt svar på din fråga som rör tågbokningen via SJs hemsida – frågor & svar eller ringa deras kundservice på 0771 – 75 75 75. Har du frågor som rör medlemserbjudandet är du välkommen att kontakta STFs kundservice via kundservice@stfturist.se eller telefon 08-463 21 00.

Hur ser jag att jag fått medlemsrabatten?
När du gör bokningen skickas du till SJs hemsida. På deras hemsida visas då medlemsrabatterade resealternativ i rött, jämfört med svart för ordinarie priser.