INTRESSEOMRÅDEN

Ekonomi och organisationsutveckling, Kust och skärgård

LANDSKAP

Halland

Ort

Kungsbacka

Ålder

59

E-POST

ulrika.lanner@gmail.com

Ulrika Lanner

Varför vill du engagera dig i STF?

STF är för mig en grundpelare i svenskt friluftsliv. Jag ser det som en anrik och professionell förening som jag gärna engagerar mig i. Jag vill att fler tar del av STFs fina verksamhet och därför vill jag hjälpa till att utveckla föreningen inför framtiden. Jag har i över 30 år lett och utvecklat ett eget företag inom hälsa och friskvård. Nu vill jag nyttja den erfarenheten inom något som ligger mig varmt om hjärtat. Då det som Göteborgare är nära till Norge har jag sedan barnsben turskidat i Norska fjällen, samt deltagit på DNTs vinterturer.

Vad skulle du vilja utveckla inom STF?

Den senaste tidens ökande intresse för friluftsliv är väldigt positivt, men jag vill att ännu fler hittar ut i hela vårt fina land. För att locka ut fler i naturen behöver vi hjälpa de oerfarna med ledarledda aktiviteter, kurser och turer. STF har en unik möjlighet att med all den erfarenhet och kunskap som finns i organisationen hjälpa ännu fler att hitta sitt sätt att använda naturen med glädje, kvalitet, säkerhet och hållbarhet i fokus. Boenden verkar vara väldigt varierande sett över landet. Vissa fjällstationer och leder är hårt bokade och andra inte. Jag vill verka för att öka attraktionskraften i alla boenden.

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.