INTRESSEOMRÅDEN

Kust och skärgård, Mångfald och integration, Vandring

LANDSKAP

Stockholm

Ort

Stockholm

Ålder

47

E-POST

ulrika@sverigeskommunikationsgrupp.se

Ulrika Hallesius

Varför engagerar du dig i STF?
För att jag är stolt över Sveriges naturresurser och har jobbat med besöksnäringen i många år på Visit Sweden och där varit delaktig i att initiera och starta nationella turismutvecklingsprogram. Jag älskar outdoor-upplevelser  och vandrar själv. Jag vill även gärna lyfta fram skärgården som en diamant som fler borde få uppleva. Och som den varumärkesstrateg jag är, har jag fascinerats över STFs arbete med The Swedish Number och tycker att det är kul att få följa med på en fortsatt varumärkesresa tillsammans med STF.

Vad skulle du vilja utveckla inom STF?
Efterfrågan på vandringsupplevelser växer och det är intressanta frågor att arbeta med, både utifrån nya utvecklingsområden som hur man ska skapa hållbarhet där

Jag tycker också att det skulle vara spännande att se hur STF skulle kunna engagera  nya svenskar och andra grupper som ännu inte hunnit bekantat sig med Sveriges natur, och ge dem  möjlighet att få njuta äkta naturupplevelser.

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.