INTRESSEOMRÅDEN

Kultur

LANDSKAP

Västergötland

Ort

Herrljunga

Ålder

64

E-POST

torbjorn.palmberg@gmail.com

Torbjörn Palmberg

Varför vill du engagera dig i STF?

Jag ser STF som en naturlig representant för både inhemsk och utländsk turism i Sverige med ett ansvar att driva och utveckla verksamheten på ett attraktivt och hållbart sätt. Det är viktigt att inte bara fokusera på fjäll och kust utan att verka för en hållbar och lönsam turism i och för hela Sverige. Under mitt arbetsliv har jag rest en hel del runtom i landet och då sett och upplevt miljöer och platser som jag tycker att alla borde få möjlighet att se och uppleva.

Vad skulle du vilja utveckla inom STF?

Jag har alltid varit mycket intresserad av och vurmat för lokal historia, lokala sevärdheter samt natur och kultur och då inte minst matkultur. Därför skulle jag gärna vilja vara med och utveckla svensk lokal matturism i kombination med natur-, och kulturupplevelser. Vi behöver lyfta fram våra lokala särdrag och tillgångar på ett sätt som attraherar både svenska och utländska turister i alla åldrar. Jag skulle särskilt vilja bidra till en hållbar ökad inhemsk turism där vi lär oss att vi inte behöver gå över ån efter vatten för att uppleva det unika och spännande.

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.