INTRESSEOMRÅDEN

Fjäll, Hållbarhet, Påverkansarbete

LANDSKAP

Stockholms län

Ort

Älvsjö

Ålder

41

E-POST

brannstromtina@hotmail.com

Tina Brännström Larsson

Varför vill du engagera dig i STF?

Jag tycker att STF gör ett fantastiskt arbete genom att ge fler möjlighet att upptäcka Sverige och att driva viktiga frågor kring hållbart resande och sprida kunskap om vårt allas ansvar att kunna få fortsätta njuta av naturen. Jag delar STF:s värderingar och vill gärna vara med och påverka i viktiga frågor som rör besöksnäringens framtid. Jag vill kunna fortsätta resa och uppleva fantastiska platser, och min önskan är att fler ska få den möjligheten även i framtiden.

Vad skulle du vilja utveckla inom STF?

Jag vet att det redan finns många bra initiativ inom STF, och som medlemsombud skulle jag få bidra till föreningens utveckling på det sätt som medlemmar och anslutna boenden önskar.  Att driva aktuella frågor som rör hållbara resor och upplevelser intresserar mig, och den roll som STF kan ha i utvecklingen kring detta. Personligen älskar jag att vara i fjällen, sommar som vinter, och skulle gärna vilja driva påverkansfrågor kring en utvecklad tågtrafik till svenska fjällvärlden.

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.