INTRESSEOMRÅDEN

Påverkansarbete, Vandring

LANDSKAP

Skåne

Ort

Perstorp

Ålder

61

Sven Erik Sjöstrand

Det finns en stor möjlighet inom STF att vara med och organisera trevliga aktiviteter. Vandringar och studiebesök brukas uppskattas. Som medlem kan jag ju också bo på bra vandrarhem och deltaga i trevliga aktiviteter. Det är viktigt att vi inom STF kan erbjuda bra aktiviteter.

Det är viktigt att fler blir aktiva i STFs lokala aktiviteter. Jag tror också att lokalavdelningarna behöver samarbeta lite mer och att vi använder oss betydligt mer av studiefrämjandets resurser. Jag upplever att det är ett stort avstånd mellan lokalavdelningen och centrala nivån.

Jag gillar natur och miljö, och är engagerad i klimatfrågan på regional nivå, samt jobbar lite med kemikaliefrågan i en miljöförening. Röda Korset får också en del av min tid, är bl a ordförande i Perstorps Röda Kors och regionrådsledamot i region syd ( består av Skåne och Halland). Jag läser mycket och när jag får lite tid över så fotograferar jag gärna.

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.