Just nu har vår fjällbokning och kundservice långa svarstider eftersom så många vill nå oss. Alla bokningsbara övernattningar kan du boka själv direkt här på webbplatsen. Hittar du inte det du söker behöver du ändra datum. Läs mer om hur vi anpassat för att kunna välkomna dig tryggt i sommar här och hur du kan stötta STF här.

INTRESSEOMRÅDEN

Hållbarhet och miljö, Kultur, Lokalt engagemang

LANDSKAP

Västergötland

Ort

Borås

Ålder

48

E-POST

susanne.andreasson@stfturist.se

Susanne Andréasson

Jag tycker att STF är en fantastisk organisation med många möjligheter, och själv brinner jag lite extra för den lokala verksamheten. Att få vara med och berika fritiden för sig själv och andra och få både natur, kultur och nya vänner på köpet är ju så härligt. Att i styrelsearbetet få möjlighet att utvecklas, få nya kunskaper och växa som människa är bara en del i detta man får vara med om.

Jag vill utveckla den lokala föreningsverksamheten. Att hjälpa alla dessa ideella krafter att utvecklas och komma framåt är något jag gärna skulle vara delaktig i. Jag vill vara med och se medlemsantalet öka sakta med säkert, för det behövs. Jag vill gärna se några nya lokalavdelningar med lite nytt tänk komma igång och även att det startas sektioner i de lokalavdelningar som redan är etablerade inom t ex fjällverksamhet, kultur eller varför inte mountainbike.

Jag är en hängiven släktforskare och till det kommer ett stort intresse för historia och då gärna kopplat till släktforskningen. Reser gör jag gärna och ofta, både till storstäder och landsbygd. Att utforska nya platser är så himla kul.

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.