Just nu är det många som ringer till oss och vi har därför längre väntetider än normalt. Information från STF med anledning av coronaviruset hittar du här. STF drabbas precis som hela samhället av coronakrisen. Läs här hur du kan hjälpa.

INTRESSEOMRÅDEN

Hållbarhet och miljö, Kultur, Lokalt engagemang

LANDSKAP

Västergötland

Ort

Borås

Ålder

48

E-POST

susanne.andreasson@stfturist.se

Susanne Andréasson

Jag tycker att STF är en fantastisk organisation med många möjligheter, och själv brinner jag lite extra för den lokala verksamheten. Att få vara med och berika fritiden för sig själv och andra och få både natur, kultur och nya vänner på köpet är ju så härligt. Att i styrelsearbetet få möjlighet att utvecklas, få nya kunskaper och växa som människa är bara en del i detta man får vara med om.

Jag vill utveckla den lokala föreningsverksamheten. Att hjälpa alla dessa ideella krafter att utvecklas och komma framåt är något jag gärna skulle vara delaktig i. Jag vill vara med och se medlemsantalet öka sakta med säkert, för det behövs. Jag vill gärna se några nya lokalavdelningar med lite nytt tänk komma igång och även att det startas sektioner i de lokalavdelningar som redan är etablerade inom t ex fjällverksamhet, kultur eller varför inte mountainbike.

Jag är en hängiven släktforskare och till det kommer ett stort intresse för historia och då gärna kopplat till släktforskningen. Reser gör jag gärna och ofta, både till storstäder och landsbygd. Att utforska nya platser är så himla kul.

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.