INTRESSEOMRÅDEN

Mångfald och integration, Påverkansarbete

LANDSKAP

Västergötland

Ort

Trollhättan

Ålder

64

E-POST

soy.falk@telia.com

Soy Falk

Varför engagerar du dig i STF?
Jag har under många år vandrat och besökt de flesta av STFs stugor och fjällstationer samt även deltagit i STF-ledda vandringar. På det sättet har jag sett STFs betydelse i våra fjäll. På senare år har jag o min man varit stugvärdar på olika ställen i den svenska fjällkedjan. Speciellt intressant har varit att möta olika människor i olika åldrar och från olika länder. Vandrarhemmen med sina olika miljöer är en annan positiv del i STF. Slutligen tycker jag att det har varit mycket positivt med både STFs miljöengagemang och engagemang för kommunikationerna med tåg norröver.

Vad skulle du vilja utveckla inom STF?
Här är några tankar:
Hur når vi nya grupper i Sverige?
Hur ska framtidens stugplatser se ut? Hur kan vi informera om alt. arbeta för att förbättra kommunikationerna till fjälls?
Detta är ingen fullständig beskrivning utan tankar som jag får just nu i en fjällstuga i norr. Jag tror mycket på att idéer utvecklas bäst i diskussion med andra.

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.