INTRESSEOMRÅDEN

Barn- och ungdom

LANDSKAP

Dalarna

Ort

Borlänge

Ålder

38

E-POST

sofia.inkinen@gmail.com

Sofia Olsson

Varför engagerar du dig i STF?
Jag tycker att STF är en härlig förening med verksamhet inom områden som är viktiga för mig, t.ex. friluftsliv och möjlighet att mötas med upptäckarlust i fokus. Den lokala verksamheten där möjlighet ges att träffa likasinnade och upptäcka vår närhet tillsammans har gett mig mycket glädje och energi både som engagerad och som deltagare på aktiviteter.

Vad skulle du vilja utveckla inom STF?
Att det finns många personliga, mysiga och prisvärda övernattningsmöjligheter på spännande platser i landet tycker jag är viktigt, jag skulle vilja att STF var ännu mer anpassat för familjer genom  t.ex. boenden och aktiviteter som gör det enklare och mer prisvärt för familjer att upptäcka Sverige tillsammans och på ett hållbart sätt.

Jag skulle också vilja att det skulle bli enklare för lokalavdelningar att bedriva verksamhet t.ex. genom tydligare styrning och centralt förhandlade samarbeten.

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.