INTRESSEOMRÅDEN

Dugnadsarbete, Mångfald och integration, Vandring

LANDSKAP

Uppland

Ort

Vällingby

Ålder

37

E-POST

sofia.arnbom@gmail.com

Sofia Arnbom

Varför vill du engagera dig i STF?

Engagerar mig inom STF för att jag tror på organisationen, verksamheten och att jag kan bidra till en fortsatt utveckling. Mitt medlemskap i STF är sedan länge självklart samtidigt som demokrati, föreningsutveckling och ledarskap genomsyrar min arbetsvardag. Genom en än mer aktiv roll inom STF ser jag möjligheten att bidra med såväl erfarenhet, kompetens som positivt engagemang.

Vad skulle du vilja utveckla inom STF?

Jämlikhet, mångfald och engagemang brinner och arbetar jag gärna för. Ser det därför som viktigt att fortsätta arbetet med den demokratiska processen och sänka trösklarna för medlemmar att delta och engagera sig. Önskar även bidra till att minska steget för de som idag upplever att det är mentalt eller fysiskt långt till naturen. Att upptäcka behöver inte vara svårt, krångligt eller ansträngande för att vara fantastiskt men det är fantastiskt att upptäcka och det vill jag att så många som möjligt ska få uppleva.

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.