INTRESSEOMRÅDEN

Kust och skärgård, Påverkansarbete, Vandring

LANDSKAP

Bohuslän

Ort

Kode

Ålder

53

E-POST

peter.sundbom@telia.com

Peter Sundbom

Varför engagerar du dig i STF?
Jag brinner för naturupplevelser och kommunikation mellan människor, och vill gärna bidra till att fler får möjlighet att upptäcka och uppleva vår vackra natur. Jag tror på naturen som en kraft och resurs som kan bygga broar mellan människor med olika bakgrund och intressen. Jag ser även stora möjligheter att öka kännedom om STF och dess verksamhet samt arbeta långsiktig med beteendepåverkan. Och min positiva erfarenhet av STF sedan tidigare gör att jag känner att det är en miljö och ett sammanhang som kommer skänka mig mycket glädje.

Vad skulle du vilja utveckla inom STF?
Jag vill bidra till att utveckla relationer och kommunikation med befintliga och nya målgrupper. Exempelvis skulle det vara intressant att fokusera på målgrupper som tangerar STFs utbud och verksamhet, exempelvis hundägarkollektivet. Jag skulle också vilja påverka beslutsfattare på olika nivåer i samhället samt göra vår natur mer tillgänglig för olika medborgare. En nyckel för framtiden är också att utveckla relationen till den nya generation som växer upp, så även de får möjlighet att känna hur naturen kan bidra till välbefinnande, såväl fysiskt som mentalt.

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.