INTRESSEOMRÅDEN

Barn- och ungdom, Ekonomi och organisationsutveckling, Hållbarhet

LANDSKAP

Göteborg

Ort

Göteborg

Ålder

23

E-POST

oscar.antonsson10@gmail.com

Oscar Antonsson

Varför vill du engagera dig i STF?

Jag skulle vilja engagera mig i STF eftersom jag tror att framtiden inom resande kommer vara mycket inom varje lands egna gränser. Konceptet svemester tror jag för varje år framöver kommer att öka i popularitet därför vore det roligt att kunna vara med och påverka i vilken riktning Sverige ska gå i frågan. Under sommaren nu fick jag fjälluffa mellan Abisko och Nikkaluokta vilket var helt fantastiskt och jag skulle vilja att fler ungdomar fick chansen att dels upptäcka att konceptet finns, men även våga ge sig iväg på det!

Vad skulle du vilja utveckla inom STF?

Jag vill få fler barn och ungdomar att få upp ögonen för friluftsliv och inse hur otroligt vacker vår natur är här i Sverige! Jag vill också att STF vågar ta marknadsandelar när det gäller Svemester för att i framtiden kunna erbjuda folket kvalitetsemester i det fria. På det sättet kommer det också bli en självklarhet för våra politiker att se till att vi får pengar till att underhålla exempelvis våra leder. Corona har varit en stor smäll för många sektorer och inte minst för turistnäringen och STF.

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.