INTRESSEOMRÅDEN

Boende, Vandring

LANDSKAP

Gotland

Ort

Lärbro

Ålder

44

E-POST

niclas@grannen.se

Niclas Larsson

Varför engagerar du dig i STF?
Jag driver sedan 25 år STF Lärbro Vandrarhem/Grannen på Gotland. Mycket av mitt driv är att jag vill få fler människor ut i naturen under lättsamma former. Det finns så många vrår av vårt land som har så mycket att erbjuda, men få känner till eller så är det krångligt att ta sig dit. Min devis är att i varje steg du tar finns ett nytt äventyr att utforska. Därför behöver vi bra boenden inom STF som även utformar ett nav för upplevelser.

Vad skulle du vilja utveckla inom STF?
Ett enkelt sätt att visa upp de små äventyren som sammanför människor, de som inte är komplicerade utan bara finns där, lätta att hitta. I många fall är det inte så viktigt vad du gör eller vart du gör det…återbetalningen du får är den positiva kick du får av att träffa nya människor med helt andra livs erfarenheter och historier. Det är så vi gör världen stor, med små triviala möten.

Och som värd för en anläggning kämpar jag och mina kollegor dagligen med att uppdatera korrekt information på alla hundratals kanaler som man måste vara med i för att gästerna ska hitta till mig. Det tar mycket tid. Tid som jag helst vill lägga på att möta mina gäster. Tänk om vi inom STF skulle kunna vara drivande i att ta fram ett enkelt verktyg där man bara behövde skriva in informationen och bilderna på en plats och allt uppdaterades per automatik, överallt…

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.