INTRESSEOMRÅDEN

Fjäll, Leder och underhåll, Påverkansarbete

LANDSKAP

Stockholms län

Ort

Bromma

Ålder

67

E-POST

mictho11@gmanil.com

Michael Thorstenson

Varför vill du engagera dig i STF?

När jag var liten brukade jag ligga och läsa STF:s årsböcker, när jag blev lite äldre åkte vi ner till Skåne och där öppnade sig ett helt nytt bedårande landskap, lite senare var jag på en militär kurs i Ånn och fjällen vårsolen och dalgångarna var det vackraste jag sett. Många år senare tog min blivande livsledsagare ut mej på en vandring i Vålådalen och i den kombinationen såldes STF in med hull och hår. Sedan dess har jag varit stugvärd. Jag vill också lyfta fram vandrarhemmen, spännande belägna, personliga, trevligt bemötande och ibland en spännande historia.

Vad skulle du vilja utveckla inom STF?

Påverka t.ex länsstyrelser angående arbetet med underhåll av vandringsleder i ömtålig natur. Vi behöver mer spångar och hela övergångar, som exempel. Det görs generellt för lite och det är dålig reklam för Sverige och svensk natur.  Mångfald och integration är viktigt. Jag tror att STF har haft några projekt som handlar om mångfald och integration med väldigt lyckat resultat.

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.