INTRESSEOMRÅDEN

Kultur

LANDSKAP

Dalarna

Ort

Sälen

Ålder

64

E-POST

an.maud@gmail.com

Maud Ån

Varför vill du engagera dig i STF?

Svenska Turistföreningen har från begynnelsen haft en viktig roll i utveckling och ansvarstagande av turism i Sverige. Vi har tillgängliggjort fjället med service av logi, mat och förmedlat kunskap om natur och kultur. Som anställd på fjället har jag fått möjligheten att träffa många fjällbesökare och varit en del av STFs ansvar och det personliga bemötandet. Nu har STF ännu större ansvar med att ta ansvar för natur- och kulturmiljöer genom att utveckla samarbete med nationella organisationer och lokal förankring för att gemensamt ta ansvar och vägleda många nya besökare med grundläggande kunskap i natur och kultur.

 

Vad skulle du vilja utveckla inom STF?

Naturen behöver skyddas för nedslitning och oaktsamhet i hela fjällkedjan. Det krävs mer infrastruktur av information, skyddsåtgärder för marken, toaletter/dass, användning av rätt material och långsiktig planering.

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.