INTRESSEOMRÅDEN

Leder och underhåll, Mångfald och integration, Vandring

LANDSKAP

Göteborg

Ort

Västra Frölunda

Ålder

63

E-POST

skogsluffar@gmail.com

Marie Olsson (suppleant)

Varför vill du engagera dig i STF?

Jag har varit med sedan jag var ung. Har känt ett stöd i att vara medlem när det gäller att komma ut i skog och mark men också hitta trivsamma vandrarhem och inte minst tidningen! Det är viktigt med en förening som arbetar för hållbarhet och banar väg för att medborgare kan få tillgång till leder. Tycker också att föreningen gjort ett fantastiskt arbete nu i coronatider, en hoppfull ton i info material, anpassning för att motverka smitta och anpassningar när det gäller bokningar.

Vad skulle du vilja utveckla inom STF?

Jag skulle vilja vara med och utveckla mångfald och integration. Att vara ute i skog och mark är ett lätt och otvunget sätt att umgås på. Att hjälpa till med att prata svenska, berätta om traditioner och värderingar i Sverige. Att få lära nya saker av människor som kommit till Sverige och på så vis delta i ett vardagligt integrationsarbete. Låglandsleder och utveckla kollektivtrafik är något jag tidigare jobbat för dvs att jobba mot att det kan bli lättare att utan bil komma ut i naturen, vandra och kunna ta sig hem igen.

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.